top of page

Valomainokset

Valomainos on nykyään tärkeä osa yrityksen markkinointia. Se lisää yrityksen, sen tuotteiden ja palveluiden imagoarvoa.

Valomainokset voidaan toteuttaa monella eri tavalla.

Tärkeää on valita sopiva valomainostyyppi ja rakenne. Valittavana ovat muun muassa valomainoskirjaimet, valomainoslaatikot, mainospylväät, valokuutiot, valotaulut ja -opasteet.

Led-tekniikka valonlähteenä ovat kestävä ja energiatehokas ratkaisu.

Ympäristöystävällinen teknologia mahdollistaa monimuotoisten LED-valomainosten ja muiden mainosrakenteiden ja teknisten ratkaisujen toteutuksen.

Lisäksi huolehdimme valomainosten huolloista sekä niiden ilmeiden päivityksestä yrityksesi tarpeiden mukaan.

Alla eri valomainostyyppejä.

thumbnail_irtokirjainvalomainokset (2).j

Irtokirjainvalomainos

Irtokirjainvalomainos tarkoittaa rakennetta, jossa jokainen kirjain on tehty erikseen logon mukaiseen muotoonsa. Kirjaimet on kiinnitetty yksittäin taustakiskoihin, jolloin ne tulevat yksin ja yhdessä hyvin taustasta esille ja muodostavat näyttävän ja persoonallisen valomainoksen.

 

Valomainoskirjaimia käytetään yleisimmin rakennusten ulkoseinillä. Ne ovat erillisiä valaistuja kirjaimia tai logoja. Tyylikkään ulkonäön vuoksi kirjaimet huomataan päivällä, mutta pimeällä valaistuina ne näkyvät takuuvarmasti.

thumbnail_led-valomainoskotelot.jpg

Kotelovalomainos 

Suorakulmaiset / Liikemerkin muotoiset

Kotelo on yleensä alumiiniprofiilista valmistettu. Kehyksen pintakäsittelynä voi olla joko polttomaalaus tai pulverimaalaus.

Kotelon etupinta on valomainoksiin tarkoitettua akryyliä, jonka pintaan asennetaan haluttu teksti ja/tai kuvio värillisellä valomainoskalvolla. Vaihtoehtoisesti pintaan voidaan asentaa nelivärituloste, jolloin värimaailma on vapaasti valittavissa. Suurien kotelovalomainosten pintaan voidaan asentaa myös joustoetupinta.

Kotelovalomainos voi olla joko yksi- tai kaksipuoleinen ja valaistuksena käytetään LED-moduuleita.

Valomainoslaatikko on monipuolinen. Sen voi asentaa katolle tai ulkoseinälle, ja se sopii yrityksen nimen esille tuomiseen tai opaste- ja infotauluksi.

thumbnail_led-valokotelot.jpg

LED-saneeraus

Vanhan valomainoksen LED-saneerauksen yhteydessä voimme hyödyntää sen runkoa tai kirjaimia. LED-saneerauksessa poistamme valomainoksesta vanhaan valaisutekniikkaan kuuluvat osat ja päivitämme mainoksen toimimaan nykyaikaisella LED-tekniikalla.

Valomainoksen LED-saneeraus on edullinen toimenpide ja ajanmukaisella LED-tekniikalla toimiva valomainos säästää jopa 90 % energiaa vanhaan neon-tekniikkaan verrattuna. LED-tekniikan myötä myös valomainoksen huoltoväli pitenee ja näkyvyys sekä valoteho paranevat.

bottom of page